Sa bukur vallëzojnë Mihrija e Naimi

Mihrije Braha dhe Naim Abazi janë çifti më i lumtur në estradë.

Ata në çdo paraqitje dëshmojnë që kanë raporte të mira me njëri tjetrin.

Të shfaqur gjithmonë në vende të ndryshme, dyshja për ndjekësit e tyre publikojnë momente të ndryshme nga jeta e përditshme.

Se sa bukur vallëzojnë, mund ta shihni këtë video që shfaqen nga dasma çifti I njohur.

Y