Rrnoftë Hysni Ismaili e Asaf Ademi, sa për ju të BDI-së na kishte marë lumi

Bdi paska ”institucionalizu” teatrin e Gostivarit, paska nivelizu rrogat e artistëve?!!!!
E sa pèr teatrin shqiptar na kishte marr lumi me pas mbet në dorë të Bdi-së.
Rrnoftë Hysni Ismaili dhe Asaf Ademi, se sa për juve Bdi… (Ylber Murtezi)