Ronela Hajati nuk njihet me ndryshimin e bërë

Ronela Hajati ka ndërruar destincaionin e pushimeve, këngëtarja për disa ditë kishte qëndruar në Itali, dhe nga ky vend ka vazhduar pushimin në qytetin e bukur të Londrës.

Ajo ka publikuar një fotografi minuta më parë nga kryeqyteti anglez ku artistja habit me ndryshimin e bërë, mezi e njohëm tani Ronelën me balluke.

Ndoshta ky ndryshim është bërë për shkak të këngëve të reja, pasi Ronela kishte paralajmëruar se me 14 shkurt do sjell një video-projekt të ri i cili mban titullin ‘Gënjeshtar je’ dhe ndoshta ndryshimi i imazhit është planifikuar pikërisht për këtë projekt.