Sela: Jehona e ndryshimit po vjen

Lideri i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela e ka përshëndetur arritjen e marrëveshjes mes VV-së dhe LDK-së.
Ai beson se qeveria e Albin Kurtit do jetë e sukseshme, ndërsa jehona e ndryshimit do të ndjehet edhe në Maqedoni.
“Koha për politikbërje të re, pa korrupsion e pa skandale, me dije e guxim. Jehona e ndryshimit po ndjehet ngado. Shumë shpejtë edhe tek ne. #PranveraShqiptare #PoVjen”, është shprehur ai.(INA)