Rita Ora me mesazh të fortë për Ditën e Gruas: Unë jam me të gjithë ju që krenoheni kush jeni

Rita Ora ka vendosur që një ditë të rëndësishmë për gratë si kjo e sodit, tua përcjell të gjitha grave një mesazh vetëdijesimi.

E veshur me një bluzë të bardhë, pranë një luleje orhide ajo thotë se një ditë si kjo e feston me të gjitha gratë që krenohen me të kaluare, të tashmen e tyre por edhe të ardhmen e pazbuluar.

“Bëhu një zonjë thanë.
Mos fol me zë të lartë.
Mos fol shumë.
Mos merr hapësirë.
Mos u ul ashtu.
Mos qëndro ashtu.
Mos u frikësoni.

Sot është Dita Ndërkombëtare e Grave. Për vite që kam pyetur në pyetje, a po bëj mirë? Po bëj shumë, a jam shumë lakuriq? kujt i intereson?? Por më intereson! Jo nuk e bëj, po po bëj! Mbrapa e tutje do të më vriste! Kam punuar kaq shumë për të qenë krenare për zgjedhjet dhe sakrificat e mia që bëj çdo ditë për të qenë sot këtu dhe të jem kush jam, mund të imagjinoj vetëm vendime të marra nga gratë, nënat, motrat, hallat, gratë CEO, gjyshet, perëndeshat, etj. Perënditë, nënat kujdestare, motrat bija, çdo rol që merr çdo grua në jetë! Kështu që sot unë jam për të gjithë ju që krenoheni kush jeni, çfarë keni bërë në të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen tuaj! Këtu duhet të krijoni trashëgiminë tuaj. Këtu për ne” shkroi Rita