Gold Ag publikon këngën e re

Gold Ag dje gjatë manifestimit të ‘Natës së zjarreve’ kishte paralajmëruar se gjatë ditës së sotme, dhe ashtu ndodhi.

Këngëtari ka përgatitur me klip këngën ‘Epopeja e UÇK-së’ tekstin e të cilës e ka shkruar vetë ai, ndërsa për pjesës vizuale është përkujdesur produksioni ‘Onima’.

Në linkun e mëposhtëm mund të gjeni këngën e re të Goldit ‘Epopeja e UÇK-së’.