Fadil Fetahu një ndër këngëtarët më të pëlqyer në Kosovë e diasporë (Video)

Një ndër kengetaret më të njohur në diasporë vitin e kaluar është zgjedhur Fadil Fetahu. Deri tani jo fort i njohur, Fadili ka bë një depërtim të shpejtë në skenën muzikore dhe tani hitet e tij janë të pelqyer nga mbarë publiku. Fadili shquhet për atmosferën që krijon në dasma e ahengje, sepse është kengetar universal që interpreton gati të gjitha zhanret, duke filluar nga këngë folklorike dhe patriotike, deri te këngë të dasmave.
Për këtë arsye, Fadili është mjaft i kerkar në Kosovë, Shqipëri e Maqedoni, por edhe në diasporë ku është prezent gati çdo vikend. Fadil Fetahu mund të jetë pjesë edhe në ahengjet tuaja dhe mund ta kontaktoni në numrat e celularit +41765199370 në Zvicër dhe +38349297113 në Kosovë. Njëkohësisht mund ta kontaktoni edhe ne Viber e WhatsApp.