Ristovska demanton Spasovskin për Mijallkovin

Prokurorja që e udhëheq rastin “Target-Fortesa”, Lençe Ristovska ka hedhur poshtë si të pavërteta deklaratat se si Prokurori kanë pasur njohuri nga e premtja se Sasho Mijallkov mund të arratiset dhe pse nuk kanë kërkuar paraburgim.

Ristovska ka deklaruar se informacionet e para i kanë marrë të shtunën në mbrëmje, dhe menjëherë është reaguar.

“Ne nuk kemi pasur informacione të premten aspak, nëse do të kishim pasur, qysh të premten do të kërkonim paraburgim gjatë seancës. Ashtu edhe siç njoftuam, informacionet e para i kemi marrë të shtunën në mbrëmje, pasi i kemi verifikuar të njëtjat, kemi reaguar. Kështu që, nuk janë informacionet e sakta se ne dy kemi pasur të dhëna”, tha Ristovska, transmeton TV21.