Rishikimi i buxhetit pret miratimin nga Kuvendi

Rishikimi i buxhetit përmes të cilit praktikisht duhet të filloj implementimi i masës së katër, ka kaluar debatin rreth amendamenteve dhe tani pritet miratimi tij në seancë plenare.

– Advertisment –

Në ueb faqen e Kuvendit, tani për tani nuk është caktuar seancë për rishikimin e buxhetit.