Rifat Jashari nuk përshëndetet me Hashim Thaçin, ia jep dorën vetëm Albin Kurtit

Sot ka filluar të shënohet 22 vjetori i Epopesë së UÇK-së, e cila do të mbahet për tri ditë.

E për të nder të saj, në Kazermën “Adem Jashari”, janë bërë bashkë edhe udhëheqësit e shtetit.

E në mesin e tyre ka qenë edhe përfaqësuesi i familjes Jashari, Rifat Jashari.

ImageJashari, para të gjithëve mbajti një fjalim duke thënë se janë mbledhur për të kujtuar të gjithë ata që ranë dhe derdhën gjak për lirinë që sot e gëzon Kosova.

E, më të përfunduar fjalimin ai u nis drejt vendit ku edhe ishte irezevruar për të.

Me të mbërritur aty, ai përshëndeti pothuajse të gjithë, deri sa presidentin e vendit e “injoroi”, duke mos ia shtrëngruar dorën fare, gjë të cilën nuk e bëri edhe me kryeministrin Albin Kurtin.

Image