Rezarta Shkurta pendohet dhe e fshin foton ku shfaqej e zhveshur në shtrat

Pak ditë më parë, Rezarta Shkurta siç nuk e kishim parrë asnjëherë më parë publikoi një foto pikane.

E mbuluar vetëm me jorgan nga shtrati i hotelit në Stamboll, Rezarta publikoi foton vetëm për shumë pak kohë.

Tashmë në proflin e saj nuk gjendet më kjo foto pavarësisht se mori pafund “like” dhe komplimente në pak orë