Regjistrohet tërmet në rajonin e Tetovës

Një tërmet prej 2.9 shkallë sipas Rihter është regjistruar sot në ora 06:15 minuta në rajonin e Tetovës. Epiqendra e tërmetit është 65 kilometra nga Shkupi, në rajonin e Tetovës. Tërmeti është ndier edhe në Mavrovë, Gostivar, Tetovë, Dibër, Ohër dhe Kërçovë.