Reagimi emocionues i Dafina Zeqiri kur e sheh nënën pas një kohe

Këngëtarja Dafina Zeqiri është lindur në Kosovë, por është rritur në Suedi.

Ajo dhe motrat e saj thuajse gjithë fëmijërinë dhe pjesen tjetër të jetës, e kanë kaluar vetëm me të ëmën, shkruan “Kosovarja”.

Dafina, ka një lidhje të jashtëzakonshme me të ëmën, nga e cila edhe e ka trashëguar talentin për muzikë.

Këngëtarja Dafina Zeqiri është lindur në Kosovë, por është rritur në Suedi.

Ajo dhe motrat e saj thuajse gjithë fëmijërinë dhe pjesen tjetër të jetës, e kanë kaluar vetëm me të ëmën, shkruan “Kosovarja”.

Dafina, ka një lidhje të jashtëzakonshme me të ëmën, nga e cila edhe e ka trashëguar talentin për muzikë.

Miq e mikesha të këngëtares, bëjnë të ditur se Zeqiri është personi me lidhjen më speicale me të ëmën.

Ato shpesh jetojnë larg njëra tjetres dhe kur takohen, Dafina nuk ndalet së pëqrafuari në çdo moment personin e saj më të shtrenjtë në jetë, shkruan “Kosovarja”.

Miq e mikesha të këngëtares, bëjnë të ditur se Zeqiri është personi me lidhjen më speicale me të ëmën.

Ato shpesh jetojnë larg njëra tjetres dhe kur takohen, Dafina nuk ndalet së pëqrafuari në çdo moment personin e saj më të shtrenjtë në jetë, shkruan “Kosovarja”.