Reagim ndaj Malic Ndrecës

Maliq Ndrecaj mos mendo se të bëri gjeneral lufta e Ali Ahmetit. Ali Ahmeti nuk ka luftuar askund, e as e ka nuhatur ndonjëher erën e barotit. Gjeneral u bëre falë luftës së djemve trima, si kusheriri yt Mirsad Ndrecaj-NATO me shokë. E ti sod vet e hoçe maskën e patriotizmit, ia hoqe vetëvetes gradat e gjeneralit, duke e përkrah Ali Ahmetin. Në rregull stu dhimbsën të tjerët se i ke më te largët, po si spate dhimbje për Mirsadin që e ke kushëri,kunat(bagjanak) dhe bashkëluftëtarë. Shtrohet pyetja athu vall çka të shtyri për të dalur në përkrahje te Ali Ahmetit,patriotizmi se besoj se Aliu e ka dëshmuar që s’është patriot.
Sikur mos ta dije nuk do ta zinja për të madhe, por ti e din shumë mirë, se kush i tradhtoi dëshmorët që ran te Lagjja e Trimave. Shumë mir e din se kush na tradhtoi edhe neve, që jemi të denuar me burgime të përjetshme. Për këtë arsye gabimi jot është shum herë më i madh, se sa i atyre që e përkrahin BDI-në e Ali Ahmetin prej pa dijës,injorancës dhe në mungesë të informacionit…!!!
Do vijë një ditë ,që do turpërohesh ,për veprim që ke bër në të kaluerën, dhe atë qe bëre sod…!!! (Shek Hallaçi)