Ramushi kujton Luanin në përvjetorin e vdekjes: Mori rrugën e përjetësisë në ditëlindjen e Nanës Ruke

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka kujtuar vëllanë e tij në përvjetorin e 25-të të vdekjes.

Përmes një fotografie të përbashkët të postuar në Facebook, Haradinaj tha se i vëllai 25 vjet më parë, e mori rrugën e përjetësisë në ditëlindjen e Nanës Ruke.

“Si sot njëzetepesë vjet më parë, Luani mori rrugën e përjetësisë. Pikërisht në ditëlindjen e Nanes Ruke. Qëndruam të fortë atëherë dhe sot, sepse forcën e gjetëm pikërisht në kujtimin dhe shëmbëlltyrën e tij. Lavdi”, ka shkruar ai, njofton Klankosova.tv.

Luan Haradinaj ra në njërën prej betejave të para të UÇK-së kundër forcave pushtuese serbe, më 6 maj të vitit 1997, në kufirin shqiptaro-shqiptar.