Rama: Brenda gjashtë muajsh të prekurit nga tërmeti vendosen në shtëpitë e reja

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, ka folur para mediave pas mbledhjes së qeverisë.

Rama ka zbuluar se për çfarë është diskutuar në mbledhje.

Ai ka thënë se të prekurit nga tërneti do të vendosen në shtëpitë e reja brenda gjashtë muajve.

Deklarata e kryeministrit Rama:

Ne kishim mbledhjen e fund vitit siç e dini dhe ju apo mbase nuk e dini kjo nuk ka rëndësi.

Në fund të çdo sesioni ne bëjmë një mbledhje të gjatë ku bëjmë një listë të të gjithë aktiviteteve të ministrive të institucioneve duke veçuar tematikat apo prioritetet.

Kemi pasur një pikë të rëndësishme për rindërtimin.

Objektivi është që brenda pranverës gjithçka të jetë e nisur dhe brenda gjashtë muajsh të jenë sistemua në shtëpi.

Për ata që do hyjnë në apartamente në lagjet e reja do të vazhdojnë në sistemin e qirasë.