Qeveria synon shpalljen e gjendjes së krizës në energjinë e ngrohjes

Në seancën e sotme, me propozim të Ministrisë së Ekonomisë, në bashkëpunim me Komisionin Rregullator për Energjetikë, me EMV dhe me Kabinetin e zëvendëskryeministrin (për çështje ekonomike), është miratuar dekreti për pjesën e kritereve dhe kushtet për shpalljen e gjendjes së krizës në tregun e energjisë së ngrohjes, ka njoftuar ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi në paraqitjen para mediave, transmeton TV21.

Detajet nga ky Dekret do të verifikohen në mënyrë shtesë.

“Në përputhje me këtë Dekret, do të miratohet vendim për ekzistim të gjendjes së krizës në furnizimin me ngrohjen qendrore, me çka detajet do të verifikohen në mënyrë shtesë”, tha Bekteshi.

Qeveria me vendim të ri, Bytyqi premton: Qytetarët do të kenë radiatorë të ngrohtë