Qeveria në mbledhjen e sotme vendos për orën policore

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme me propozim të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Komisionit për Sëmundje Infektive duhet të vendos rreth orës policore nga ora 22:00 deri në 05:00 të mëngjesit në territorin e gjithë vendit. Komisioni vlerëson se një masë e këtillë rigoroze duhet të ketë efekt, ndërsa tani për tani propozimi është që kjo masë të zgjasë dy javë, aq sa një cikël epidemiologjik.