Propozim-ligji për shtetësinë sot para deputetëve

Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për shtetësi të Republikës së Maqedonisë së Veriut, me procedurë të shkurtuar, në leximin e dytë, të propozuar nga deputetët: Ziadin Sela, Skender Rexhepi, Surija Rashidi, Safije Sadiki Shaini, Abdulla Saliu, Elmi Aziri, Halil Snopce, Ilire Dauti, Atnan Neziri, Artina Qazimi, Hysni Ismaili, Afrim Gashi, është në rend dite të njërës prej disa seancave të paralajmëruara për sot në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.