Qeveria e Kosovës në mbledhje të jashtëzakonshme për koronavirusin

Në njoftim nuk përmendet temat që do të diskutohen.

Mbledhja mbahet në kohën kur SHBA ka kërkuar heqjen e plotë të taksës dhe ka paralajmëruar tërheqjen e forcave nga Kosova.

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka thënë se kjo mbledhje do të mbahet për të vendosur për masat parandaluese të koronavirusit.