Qeveri pa BDI-në? Grubi: S’kemi frikë nga kërcënimet e LSDM-së (VIDEO)

Deputeti i Bashkimit Demokratik për Integrim Artan Grubi, ka thënë se partia të cilës i takon nuk ka frikë nga kërcënimet e eksponentëve të LSDM-së të cilët kanë folur për mundësinë e formimit të një Qeverie të re, pa BDI-në, shkruan gazeta LAJM.
“BDI-ja nuk frikësohet nga asnjë gjë sepse BDI-ja ka mbështetjen absolute të qytetarëve shqiptare në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe vullnetin e qytetarëve shqiptarë nuk mund ta zëvendëson asnjë matematikë”, u shpreh Grubi. Më tej ai tha se data për mbatjen e zgjedhjeve më 12 prill është dakorduar me konsensus dhe votimet nuk mund të shtyhen në mënyrë të njëanshme./Gazeta LAJM

Qeveri pa BDI-në, Grubi: S’kemi frikë nga kërcënimet e LSDM-së (VIDEO)

Qeveri pa BDI-në, Grubi: S’kemi frikë nga kërcënimet e LSDM-së (VIDEO)

Posted by Lajm TV on Friday, February 14, 2020