Puthje pasionante në një klip, videoja e “rrallë” e Bora Zemanit me ish-partnerin, Vin Veli

Përballja e saj me Donaldin ku edhe shkëmbyen puthje u komentua gjerë e gjatë nga publiku.

Mirëpo një puthje e tillë në publik nga Bora kishte ndodhur edhe shumë vite më parë.

Bëhet fjalë për klipin e këngës “Thuaj po” nga Vin Veli dhe Vedat Ademi, ku pjesë e videoklipit ishte moderatorja.

Në këtë klip Bora Zemani dhe Vin Veli dukeshin shumë të dashuruar ku edhe nuk mungoi një puthje romantike mes tyre.