Punëtorët kinezë në Mal të Zi nën mbikëqyrje për shkak të koronavirusit

Pesë punëtorë të cilët para pak kohe u kthyen nga Kina ndodhen nën mbikëqyrje mjekësore dhe nuk kanë simptome të koronavirusit, bëri të ditur kompania kineze CRBC, e cila ndërton një pjesë të autostradës në Mal të Zi.

Nga kompania theksojnë se gjendje e tyre shëndetësore po kontrollohet në çdo 12 orë.