Publikohet “Ale Ale” nga Xhensila Myrtezaj

Xhensila Myrtezaj mundohet që të qëndrojë afër fansave të saj me projektet muzikore.

Sot ajo ka lansuar projektin e saj më të ri.

“Ale Ale” mban titullin kënga, të cilën e ka kompletuar mjaft mirë edhe nga ana vizuale.

Xhensila vjen me një paraqitje pak më ndryshe se herave të tjera me një veshje tejet të veçantë dhe tejet sensuale.

Për tekstin dhe vijën melodike është përkujdesur Lum Dakaj, ndërsa muzikën dhe producimin Bigdeal Records.

Për videoklipin është përkujdesur produksioni i njohur i “Fullmoon Production”.