“Pse o zot e more Lezen, e se more Isën?”

ëngëtarja Fjolla Morina është aktive në llogarinë e saj në Instagram, së fundmi më shumë se kurdo herë.

Fillimisht për përhapjen e koronavirusit e tani lidhur me zhvillimet e fundit politike në vend.

Me reagimin e saj në Instagram i ka habitur të gjithë. Pas vdekjes së Leze Qenës ajo e ka parashtruar nj pyetje të çuditshme.

“Pse o Zot e more Lezën e nuk e more Isën?!”, ishin fjalët e Fjollës në Instagram.Ky revoltim i Fjollës duket se vjen pasi mbrëmjen e së mërkurës u votua mocioni i mosbesimit nga LDK në Kuvendin e Kosovës, dhe si rrjedhojë u rrëzua Qeveria Kurti.