Protestohet në Strugë, kërkohet shteg për biçikleta

Sot është protestuar në Strugë. Çiklistët e Strugës nëpërmejt protestës kërkuan nga Komuna e Strugës dhe NP” Rrugët e Maqedonisë” tu ndërtojnë shteg për biçikleta në rrugën e vjetër Strugë -Ohër sepse ndjehen të rrezikuar, raporton TV21.