Pro Band dhe Ganimete Abazi sjellin këngën e re “Goce Goce”

Pro Band ka ardhur me këngën e tyre të re.

Ata në kanalin Youtube kanë hedhur këngën e titulluar ‘Goce Goce’, e cila është në duet me Ganimete Abazi-Ganja.

Kënga u shkrua nga Besim Bunjaku i cili ka bërë edhe muzikën, kurse, aranzhmani i këngës u bë nga Ardian Kastrati.

‘Goce Goce’ përmban edhe video të publikuar te Baresha.