Prifti serb kërkon nga besimtarët që të mbështesin liderin çeçen Kadirov

Një prift ortodoks serb në një video u kërkon besimtarëve që të brohorasin në mbështetje të liderit çeçen Ramazan Kdirov, përcjell TV21. Ndryshe, trupat e liderit çeçen Kadriev po luftojnë krah forcave ruse në Kiev dhe Mariupol.

“T’u tregojmë edhe popujve tjerë, edhe myslimanëve edhe nuk di unë kujt tjetër, t’u tregojmë se kjo nuk është e vërtetë, 3 herë ura për Kadirovin”, thotë prifti pas çka dëgjohen brohoritjes e turmës.