Presidenti Thaçi pret nesër kryeministrin Kurti në takim

Burimet e lajmi.net  kanë treguar se tashmë është konfirmuar se takimi do të mbahet. Krejt çfarë ka mbet te negociohet është ora.

Sipas një foto të siguruar, shihen tri propozime të Presidencës për pritjen e Kurtit. Kurti mund të zgjedh ndërmjet orës 10:00, 11:00 dhe 12:00.

Ndërkohë as Presidenca e as Qeveria end nuk e kanë njoftuar zyrtarisht publikun me këtë takim.