Presheva vendin e parë për martesa në krejt Serbinë (Foto)

Sipas statistikave zyrtare, shumica e martesave në Serbi vitin e kaluar janë bërë në Preshevë, Tutin dhe Sjenicë, por vërehet se shumë çifte në Serbi vendosin të divorcohen në vitet e para të jetës së tyre së bashku.

Shifrat nga Zyra e Statistikave të Republikës tregojnë se më se paku martesat janë shenuar vitin e kaluar në Babushnica, Bllace, Knic, Gadzin Han dhe Bela Palanka.