Politikanët shqiptarë e ruajnë gjuhën maqedonase si sytë e ballit

Shkruan: Nijazi Muhamedi

NJĒ POSHTĒRIM SI NGA KUMET E AFRIKĒS:

“POLITIKANĒT SHQIPTARĒ DHE QYTETARET SHQIPTARĒ E RUAJNĒ GJUHĒN MAQEDONASE SI SYTË E BALLIT..”,E ka nisur ditēn sot ky ministēr me njē poshtērim tē ndērgjegjes sonē gjuhēsore kolektive si nga kumet e Afrikēs,dhe KJO VJEN ME THĒNĒ SE GJUHĒN E TYRE SHQIPE E RUAJNË SA PĒR TĒ SHITUR GJIZĒ NĒ PAZAR…!

*postim në facebook