Policia spanjolle u kërkon Dardanëve ta largojnë flamurin e Kosovës, ja reagimi i tyre

Ka nisur ndeshja ndërmjet Kombëtares së Kosovës dhe asaj të Spanjës në Sevilla.

Për shkak se Spanja nuk e njeh shtetësinë e Kosovës, është diskutuar shumë nëse autoritetet spanjolle do të lejojnë që Dardanët të prezantohen me flamurin e tyre.

Media ka siguruar një video ku shihen disa policë spanjollë duke kërkuar nga tifozët Dardanë që ta largojnë flamurin e Kosovës.

Mirëpo këta të fundit kanë refuzuar.