Plagoset një person në Shkup

Më datë 01.05.2022 në ora 02:45 M.T (39) nga Shkupi ka raportuar se para një tobako në zonën e Aerodromit ku punonte, derisa ishte me T.J.(32) nga Shkupi, kanë dëgjuar disa të shtëna nga arma e zjarrit, gjatë e cila T.Ј. u ankua për dhimbje.

Mjeku i Urgjencës Mjekësore ka konstatuar lëndimet dhe më pas është transferuar në Spitalin e Përgjithshëm të qytetit “Shën Naum i Ohrit” për ofrimin e ndihmës mjekësore.

Kontroll është kryer nga ekipi inspektues nga SPB Shkup dhe rasti është duke u zbardhur”, thonë nga MPB.