Personi në foto sot është një nga politikanët më të njohur shqiptarë (FOTO)

Dikur udhëheqës i protestave të studentëve, tash kandidat serioz për kryeministër të Kosovës, Albin Kurti po është i bindur në fitore në zgjedhjet e ardhshme.

Mirëpo, shumë rrallë kemi mundur ta shohim Albin Kurtin se si është dukur kur ka qenë fëmijë. Në foton më poshtë mund ta shihni Albin Kurtin kur ka qenë fëmijë, ku shihet së bashku me mësuesen e tij, shtyp re,klamen dhe vazhdo lajmin e radhes