Përsëri shënohet rritje e të infektuarve të rinj nga Kovid-19

A laboratory technician prepares COVID-19 patient samples for semi-automatic testing at Northwell Health Labs, Wednesday, March 11, 2020, in Lake Success, N.Y. The US Food and Drug Administration has approved faster testing protocols as the viral outbreak continues to spread worldwide. For most people, the new coronavirus causes only mild or moderate symptoms. For some it can cause more severe illness. (AP Photo/John Minchillo)

Numri i të infektuarve të rinj me koronavirus në vend përsëri është në rritje. Dje janë regjistruar 29 raste të reja, kështu që numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve që nga fillimi i epidemisë ka arritur në 1,723, numri i vdekjeve është 95, janë shëruar 1,235, ndërsa 393 raste janë aktive.

Numër më të madh të të diagnostikuarve ka në Shkup – 588 dhe 138 raste aktive, Kumanova – 411 dhe 47 raste aktive, Prilep – 190 dhe 62 raste aktive, Tetovë – 126 dhe 63 raste aktive.