Përleshje fizike mes dy grupeve të emigrantëve në Vaksincë (FOTO)

Këtë pasdite në Vaksincë të Kumanovës janë përleshur dy grupe të emigrantëve. Gjatë përleshjes dy emigrantë kanë marrë lëndime trupore. Rastin për TV21 e kanë konfirmuar nga MPB-ja dhe njoftojnë, se rasti është denoncuar në ora 14:30.

“Po, është denoncuar përleshje mes dy grupeve në ora 14:30”, thonë nga MPB për TV21.