Përleshen serbët në Zubin Potok, njëri i kthehet me shuplakë tjetrit

Disa serbë janë përleshur në protestën në Zubin Potok.

Ndërsa njëri prej protestuesve është afruar të flasë me një prej policëve, dikush e ka tërhequr për ta ftuar që të kthehet prapa.

Në këtë moment, protestuesi që iu fliste policëve është kthyer dhe e ka goditur me shuplakë.