Përkufizimi i vërtetë i dashurisë midis një nëne dhe birit të saj

Përkufizimi i vërtetë i dashurisë midis një nëne dhe birit të saj. Kur pashë këtë burrë që mbante nënën e tij në krahë, zemra ime u shkri dhe fillova të qaj si një foshnjë … Ai erdhi në këtë botë ndërkohë që nëna e tij po e mbante atë ashtu në duae, e tani është radha e tij për t’u kujdesur për nënën e tij. Ajo ndihej aq e sigurt. Nuk e di emrin tënd zotëri, por për një gjë jam i sigurt: ti je një zotëri i vërtetë dhe njeri i mrekullueshëm.
/Familja dhe Shëndeti/