Përafrimi i qëndrimeve kusht për takim të ri të liderëve

Kabineti i Presidentit Stevo Pendarovski njofton se kreu i shtetit është i gatshëm të thërras takim të ri liderësh atëherë kur të vlerësohet se qëndrimet e partive politike janë përafruar për një datë. Të pyetur se si Pendarovski i vlerëson paralajmërimet e LSDM-së për zgjedhje pa opozitën, nga kabineti tij kujtojnë se qëndrimi i fundit i të gjitha partive politike në takim ka qenë se procesi zgjedhorë duhet të jetë gjithëpërfshirës dhe me standarde ndërkombëtare.