Pendarovski paralajmëron veting në gjyqësi

Kandidati për president Stevo Pendarovski ka vazhduar fushatën e tij për zgjedhjet presidenciale me tubim në Shtip. Pendarovski tha se pas zgjedhjeve duhet të bëhet veting i plotë i gjykatësve, prokurorëve por edhe politikanëve.

“Ata duhet të shkarkohen nga funksioni dhe të vuajnë dënimin. E jo të ndajnë drejtësi ose të konkurrojnë në funksione politike. Opinioni në Maqedoni është dëshmitar se si president pesë vite në vazhdimësi publikisht i kam dënuar gabimet e të gjithë atyre që kanë shkelur ligjet, përfshirë edhe ata që më kanë mbështetur”, tha Stevo Pendarovski, Kandidat për President./Alsat.mk