Pendarovski: Nuk është biseduar për vendosjen e orës policore për 24 orë

Presidenti i vendit Stevo Pendarovski pas seancës së Këshillit të Sigurisë ka thënë se nuk është folur dhe nuk as nuk mendohet për vendosjen e orës policore për 24 orë.

“Jo nuk kemi biseduar për vendosjen e orës policore për 24 orë. Këshilli i Sigurisë vlerëson se nuk ka nevojë për këtë gjë dhe se janë të mjaftueshme këto masa të cilët janë në fuqi. Institucionet maksimalisht kanë duke kryer detyrat”, ka deklaruar Pendarovski./SHENJA/