PDSH po vjen si uragan, do ta shifni fuqinë e saj

Eshte uragani i fuqishem ce po vjen, keni durim do ta shifni forcen e vertete te shqiptareve,ju lutem te gjith, te gjithe te angazhohen per projektin e PDSH-se, do jemi perseri shume te fuqishem vetem durim dhe pune.
#Gjithmonëfaqebardh.
(A. Idrizi)