Pas thashthemeve për romancë me Loredanën, Zuna: Nuk kam probleme me Mozzikun

Loredana dhe Zuna kohën e fundit kanë qenë shumë të komentuar për një romancë të mundshme.

Por, këtyre thashethemeve dyshja u kanë dhënë fund përmes një deklarate ku mohojnë lidhjen.

Ishte reperi Zuna ai i cili tregoi se kohën e fundit ka kaluar kohë të mirë bashkë me Loredanën, por ajo vazhdon të jetë beqare dhe ky po ashtu.

Ai sqaroi edhe faktin se nuk ka asnjë problem me Mozzikun, pasi u tha se reperja u bë shkak që ata të dy t’i prishin raportet.

“Uff postova qe një kohë të gjatë dhe më pas një çast i drejtpërdrejtë argëtues. Unë dhe Loredana kohët e fundit jemi argëtuar shumë. Punuam në muzikë së bashku dhe kështua kaluam më shumë kohë bashkë. Ajo është njëra nga artistet më të ‘egër’ në Gjermani dhe unë punoj vetëm me më të mirët!!! Faleminderit në çdo rast të gjithë Youtubers për promovimin, e vlerësoj shumë këtë njerëz. Prandaj, jepni ‘hapësirën’ albumit, por jini të sinqertë. Tani jemi duke punuar së bashku në biznes dhe e kuptojmë njëri-tjetrin. Nuk e di nëse diçka do të zhvillohet në një moment, por ne aktualisht jemi u argëtuar. Ajo është një nënë beqare tani, kështu që keni pak respekt për të. Ju mund të hidheni mbi mua. Unë gjithashtu nuk kam asnjë problem me Mozzikun, ta sqaroj këtë. Askush nga ne nuk duhet të ndërhyjë në punët e tyre. Në këtë në sens. Zuna është ende beqar, më shkruani në [email protected]”, ka shkruar Zuna.