Pas shkëputjes nga muzika, Fero njofton hapjen e auto-sallonit të tij

Pas shkëputjes nga muzika, ish-reperi i njohur nga Gjilani, Fero, ka vendosur që të angazhohet në botën e biznesit.

Ai njoftoi biznesin e tij të ri në tregtinë e makinave dhe gjithashtu edhe hapjen e auto-sallonit të tij.

Këtë e bëri të ditur përmes një postimi në llogarinë e tij zyrtare në Instagram.

Foto: Fero / Instagram

“Nga sot hapet, biznesi im i ri dhe ju mirëpresim të gjithëve. Dhe nga sot fillojmë postimin e makinave”, njoftoi ish-reperi i njohur.

Hapja e këtij biznesi nga ish-reperi, shënon qartë një hap të ri për të, pas shkëputjes së plotë nga muzika.

Foto: Fero / Instagram

Ai tash e një kohë u shkëput nga bota e artit për t’iu përkushtuar fesë islame, gjë për të cilën edhe vetë ai kishte njoftuar ndjekësit.