Pakoja anti-krizë, nesër para deputetëve

Pakoja anti-krizë që parasheh 26 masa për përballje me krizën ekonomike, do të jetë nesër para deputetëve, transmeton TV21.

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi caktoi seancën për nesër, në ora 15 me dy pika të rendit të ditës: 0% TVSh për produktet ushqimore bazë dhe TVSh-ja dhe akciza për derivatet e naftës nga 18% ulet në 10%.

Ndërkaq, 400 milionë euro përshihet t’i kushtojnë Qeverisë pakoja me 26 masat e miratuara për zbutjen e krizës ekonomike. Do të ketë ulje të TVSH-së nga 5 ne 0% për produktet ushqimore bazë si dhe ngrirje e marzhave. Parashihen edhe vauçerë për 35.000 qytetarë./TV21