Paditen motrat Jenner

Kylie dhe Kendall Jenner janë paditur për shkak të një dizajni të brendshmeve.

Kylie dhe Kendall Jenner janë të njohura në krijimin e brendshmeve, por a janë novatorë, kompania që ka paditur motrat nuk mendon ashtu, shkruan FOX, transmeton lajmi.net.

‘Klauber Brothers, Inc.’, një kompani 161-vjeçare e dantellave, po hedh në gjyq motrat Jenner për shkelje të së drejtës së autorit, duke pretenduar se markat tyre të modës kanë përdorur të njëjtin dizajn si kompania në fjalë.

Sipas “Klauber”, brezi i belit nga “Kylie Thong Panties” përdor modelin e të brendshmeve dy-dimensionale, ndërsa thuhet se motrat shfrytëzuan njërën nga modelet e tjera të “Klauber”.