Pa ujë banorët e fshatit Kopanicë

Nga ora 08:30 pa ujë të pijshëm do të mbeten banorët e fshatit Kopanicë.

Nga NP Ujësjellës dhe Kanalizime njofton se për shkak të pastrimit të rezervuarit në fshatin Kopanicë, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të shfrytëzuesve të këtij fshati.

Furnizimi me ujë do të ndërpritet nga ora 08:30 deri në përfundim të aktiviteteve të punës, thuhet në njoftim.