Pa energji elektrike disa pjesë të Studeniçanit, Gjorçe Petrovit dhe Sopishtes

Një pjesë e komunave Studeniçan, Gjorçe Petrov dhe Sopishte nesër do të jenë pa energji elektrike.

Siç komunikoi Qendra për menaxhim me kriza, me njoftim të marrë nga EVN nga ora 9 deri në 14 pa energjia elektrike do të mbeten pjesë të fshatit Batincë dhe një pjesë e fshatit Lubosh tek marketi Rajser dhe marketi “Cvet Kompani” në Komunën e Studenicanit.

Nga ora 9 deri në ora 10 pa nesër pa energji elektrike do të jetë pjesë e fshatit Vollkovë – rrugët 19, 21, 23, 79, 81, 83 dhe 100 në Gjorçe Petrov, dhe nga 8:30 – 15 pasdite pjesë të fshatit Dobri Doll në Sopishtë.