Pa certifikatë në objekte hotelierike në ambiente të hapura, propozon KSI

Komisioni për Sëmundje Ngjitëse siç bëjnë të ditur nga atje për TV21 propozon kërkesën e certifikatave në objekte hotelierike në ambiente të hapura.

Ky rekomandim duhet të kalojë edhe në Shtabin e krizës dhe në Qeveri.