Nysreti e Merita urojnë pranë fëmijëve, nipit e mbesave

Nysret Muqiqi dhe Merita Spahiu uruan Vitin e Ri me një fotografi pranë fëmijëve, nipit e mbesave.

E gjithë familja u fotografuan bashkë, ndërsa më të veçantë e bënin nipi e mbesat, të cilët ia shtonin ëmbëlsinë fotografisë.

Familja Muçiqi dukeshin të lumtur në fotografinë festive.